The Blunt

De lange bob, alias lob, was de eerste stap. Nu is het tijd om verder te gaan met the Blunt. Een volle, botte lijn is de nieuwste trend voor medium lengtes. Alles is dus op één lengte geknipt. Ook een ongestileerde pony kan een mooie combinatie zijn.

blunt1
blunt2

blunt3
blunt4

Androgyn styles

Voor de vrouwen met korter haar - denk aan lengtes tussen de 4 en 15 centimeter - is de vierkante vorm heel trendy. Dit in combinatie met nonchalant en losjes gestyled haar. Je kunt de kapsels zowel stoer als vrouwelijk dragen.
Het is een kapsel die ook bij mannen geknipt zou kunnen worden met grotere contrasten, vandaar dat het androgyn wordt genoemd.

kort1
kort2

Lang recht haar

Heb je lang haar, dan mag het allemaal op één lengte worden geknipt. Geen kortere lagen meer aan de voor en achterzijde. Nee, lange lagen mogen zowel voor als achter. Lang sluik haar is de trend voor lang haar. Breng een mooie beweging aan in het haar en klaar.

lang1
lang2

lang3
lang4

Sandy blonde

Zandkleurig blond wordt helemaal hot in 2017. Denk aan kleuren die zo dicht mogelijk bij de peper en zouttint aanliggen. Veel vrouwen zijn in Nederland gezegend met een donkerblonde kleur en hoera als jij dat bent, want die kleur wordt helemaal hip en hot. Het staat volgens Mika vooral beeldig bij vrouwen die een frisse toon hebben in hun huid, maar ook warme types onder ons kunnen sandy blond rocken.

as1
as2

as3
as4

Copper fades

Oftewel een koperkleurige balayage. Heb je een balayage gedaan in de zomer? Good for you! Balayage is namelijk een trend die nooit meer weggaat. Je kunt er een herfst-winter gevoel aan geven door een lichte toner met een koper tint te laten zetten. Deze oranje tinten zijn helemaal trendy en vervagen met de tijd iets meer. Zeg maar 'dag' tegen je zilvershampoo want een koperkleurige balayage is hot.

koper1
koper2

koper3
koper4

natuurlijke roodtinten

Heb je een vrij blanke huid en roze wangetjes.. dan is deze trend helemaal jouw ding. Laat je haar in natuurlijke roodtinten verven. Dit kan in donkere en lichte tinten. Maar het moet niet te fel zijn, want dan oogt het niet meer natuurlijk. Als deze kleur bij jou past, haalt het je gezicht helemaal op.

rood1
rood2